L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu celebrarà l’exitosa X Fira de la Tardor els pròxims 12 i 13 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu ja ha posat en marxa el compte #arrere per a desena edició de la Fira de la Tardor. Es tracta d’un esdeveniment que se celebra a la tardor, centrat en l’artesania, i que s’ha consolidat com una de les alternatives d’oci de la comarca i la província de Castelló tots els anys.

L’Ajuntament ha revelat que la cita d’enguany se celebrarà els dies 12 i 13 d’octubre, aprofitant un dels caps de setmana amb festiu d’enguany i, per a això, el municipi ha fet una convocatòria pública per a aquells artesans que vulguen participar i que poden fer-ho a través del correu electrònic firasanrafaeldelrio@gmail.com.

Este esdeveniment, tal i com explica l’alcalde, Domigo Giner, “reunix els artesans amb el propòsit de posar en valor la cultura i tradició de *Sant Rafael del Riu i és possible gràcies a l’esforç conjunt entre el personal de l’organització de l’esdeveniment i de l’Ajuntament de *Sant Rafael del Riu”.

A més, este esdeveniment tracta de dinamitzar l’economia de la localitat i ésser una opció d’oci per a este fi setmana ja que la temàtica de la Fira és tot allò que embolica a esta estació de l’any, així com la seua gastronomia, i per a representar estos elements acudixen artesans de tota mena: treballs de fusta, de ceràmica, vidre, espart, bijuteria, entre altres, sense menysprear els bolets que són una part important de la fira.

No obstant això, això no és l’única cosa que ofereix la Fira de la Tardor, ja que tots els anys es realitzen activitats per a tots els públics com a contacontes per als més xicotets, espectacles, xou-cookings, tast de vins, trobada de bolilleras, concentració de vehicles clàssics, xarrades, animació i espectacles per als més xicotets, etc. Igual que en anys anteriors s’intentarà aportar alguna novetat amb la finalitat d’atraure als veïns dels pobles pròxims.

L’alcalde ha animat als artesans a participar ja que “els colors de la tardor s’unixen a tradicions com l’artesania per a oferir una experiència sense igual al visitant”.