Crònica de les activitats del cap de setmana del sénior masculí del Club Balonmano Vinaròs

Balonmano Castelló 25 🆚 Johemara Servicios Vinarós 17

Segon partit de pretemporada, aquesta vegada contra un rival de categoría superior a la nostra, 2ª Nacional.

Els Vinarossencs van surtir molt enchufats al joc aguantan molt bé el ritme de partit, ja que al descans el resultat era 14-12 per als de la capital de la plana.

A la segona part els vinarossencs van empatar el partit però les intervencions del porter local i les errades en el llançament dels rogets i el cansament físic dels nostres van fer que el Castelló és emportés el partit.

En conclusió a pesar del resultat, els nostres van realizar un gran partit.

Ara toca agafar forçes devant el proper amistòs, a casa contra el @clubhandbolamposta el día 14 de Setembre a les 18:00 h.