L’Ajuntament de Vinaròs rehabilitarà les parades de taxis i bus del carrer de Sant Cristòfol

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Josué Brito, iniciarà a partir de la propera setmana feines d’adequació de les parades de taxis i bus. La finalitat dels treballs és millorar l’asfalt de les dues zones, actualment degradat com a conseqüència del pas del temps i de l’elevat trànsit que cada dia es registra al carrer de Sant Cristòfol.

Pel que fa a la parada de taxis, les obres consistiran en la retirada de l’actual paviment per aplicar una nova capa de formigó i posteriorment col·locar noves llambordes. El regidor Brito ha indicat que “el ferm d’aquesta zona del vial presentava deficiències i amb aquesta intervenció s’oferirà una millor pavimentació, al mateix temps que també millorarà la imatge del carrer”. D’altra banda, el regidor afegia que “mentre es realitzen aquestes feines la parada de taxis es traslladarà de forma provisional al carrer del Pont”.

En relació a les obres a la parada de bus, també es farà la renovació del paviment, a més de reparar les zones enfonsades pel pas constant de l’autobús, tant a la parada com a la carretera. El regidor comentava que es deixarà tot aquest tram preparat perquè quan properament es realitze l’asfalt del carrer de Sant Cristòfol no hi haja cap separació ni desnivell, de manera que quede tot integrat.