Suspesos els actes del Sexenni per la pèrdua d’una menor filla de Morella en un accident

La ciutat de Morella ha suspès tots els actes litúrgics previstos per avui en la celebració del Sexenni a causa de la tràgica mort d’una nena, membre de la dansa dels Teixidors, en un accident de trànsit.

La capital dels Ports està consternada per la notícia, que va ocórrer la nit del dimecres a la carretera N-232, a l’altura del creuament de Vallibona. L’accident va implicar dos vehicles que van col·lidir frontalment. Els bombers dels parcs del Baix Maestrat i Els Ports van acudir al lloc per excarcerar els ocupants dels vehicles. Malgrat els esforços del SAMU, un home nascut el 1980 i la menor, nascuda el 2012, van perdre la vida. Ambdues persones viatjaven en cotxes diferents. A més, una altra persona va resultar ferida de gravetat i tres més van patir ferides lleus.

Després de conèixer-se el desenllaç fatal, es va convocar una reunió d’urgència a l’ajuntament de Morella, a la qual van assistir la corporació municipal i els alets dels gremis que organitzen el Sexenni. Durant la reunió es va decidir decretar un dia de dol oficial i suspendre el retaule i la mascletà previstos per avui. No obstant, es realitzarà en petit format l’ofrena floral prevista per la Colònia Morells pel Món a l’església, seguida de la missa. A les 12:30h s’ha convocat un minut de silenci en senyal de dol per la nena difunta.

Pel que fa als actes programats per la nit, es mantindrà el concert del grup Seguridad Social. Així mateix, es va decidir suspendre tots els actes previstos per al proper diumenge, dia del Gremi d’Arts i Oficis, del qual la família de la menor formava part. A més, les danses pròpies del Gremi d’Arts i Oficis no tornaran a desfilar durant el que resta de Sexenni en senyal de respecte per la tragèdia.