Finalitzen les obres del carrer de Ramon Llull a Vinaròs

Les feines han suposat la millora de l’accessibilitat amb la creació d’una plataforma única i la plantació d’arbrat per millorar la imatge del vial

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’adequació del carrer de Ramón Llull, que han comptat amb una inversió de 77.925€. Les feines han permés renovar el vial per integrar-lo amb la ciutat amb la creació d’una plataforma única per oferir una millor mobilitat als vianants, en especial per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de fer la plantació d’arbrat, per tal de millorar la imatge.

El vicealcalde, Juan Amat, ha indicat que “la política del nou equip de govern demana fer realitat el que fins ara només havien estat promeses incomplides”. En este sentit, indicava que la reforma del carrer de Ramón Llull permetrà millorar la mobilitat de les persones, assenyalant que les obres també han inclòs l’adequació dels porxos i la creació d’una vorera a l’altra banda del vial.

D’altra banda, Amat destacava “esta actuació únicament serà la primera part d’un ambiciós pla de remodelació en el qual està treballant el nou govern municipal i que possibilitarà millorar significativament l’entorn d’esta zona, en la qual la nostra iniciativa de desenvolupar el PAI de la Torre Ballester suposarà la veritable transformació”.