La Guàrdia Civil i la Policia Local detenen a Benicarló a dues persones per robatoris amb violència

Una patrulla de la Guàrdia Civil de Benicarló en unió de la Policia Local de la localitat, van aconseguir identificar en la rodalia de la plaça a dos homes de característiques similars a les descrites per la víctima. Els mateixos entre els estris, portaven una cadena d’or amb una de les enfilades fracturat, fet aquest que va fer sospitar de l’origen il·lícit que pogués tenir aquesta joia, la qual no es corresponia amb la sostreta mitjançant violència a la víctima de la plaça Constitució.

Es va procedir al trasllat d’aquestes dues persones a dependències policials de la Guàrdia Civil de Benicarló per a la seua identificació, moment en el qual una persona comunicava que al matí del 3 d’agost, al voltant de les 07.00 hores quan estava fent una passejada per la zona posterior del parador nacional havia estat víctima d’una tirada d’una cadena d’or, sofrint lesions per les quals va ser atesa.

La víctima va reconéixer com a seua la cadena d’or aprehesa als dos identificats. Per tot això es va procedir a la detenció de totes dues persones per un delicte continuat de robatori amb violència i iniciant una segona fase de recerca, per si aquestes dues persones pogueren estar relacionades amb més fets delictius ocorreguts en la població. Les diligències instruïdes juntament amb els detinguts van ser lliurades en el Jutjat de Vinaròs en funcions de guàrdia, el qual va decretar l’ingrés a la presó preventiva de tots dos autors.