La inscripció en els diferents actes de les Festes Patronals de Canet lo Roig preveu una massiva participació

La Proclamació de les Reines i Dames d’Honor marcarà el divendres dia 9 d’agost, el començament de les esperades Festes Patronals de Canet lo Roig, que es prolongaran fins al dia 19 d’agost. Un acte, que arrancarà a partir de les 22:30 hores a la carpa situada al costat del local polivalent. La inscripció en els diferents actes festius com el Sopar de Gala, el de ‘Sobaquillo’, les Carrosses o les Paelles, entre altres, preveu una massiva participació.

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha volgut destacar este últim aspecte indicant que “és per a nosaltres una enorme satisfacció que els veïns i veïnes del poble, junt amb tota eixa gent de la comarca que també ens visita i participa de les Festes, s’haja apuntat ja en els diferents actes programats per a tindre una previsió de quanta gent participarà”. “Són dies intensos, de molta gent i de poques hores de dormir, per tant, és important planificar per tal que tot vaja bé”, afegia.

En relació a les Festes, l’edil manifestava que “hem fet una programació per a tots els públics que, com sempre dic, sense les associacions de Canet lo Roig, no podríem fer. Menuts, joves, grans, tots tenen el seu espai a les Festes Patronals de Canet lo Roig. Uns dies, on conjuguem la tradició en la festa, perquè mai hem de perdre la seua essència i origen. Tan sols em queda convidar, en nom de la Corporació Municipal, a veïns i veïnes, així com a la gent del territori, a participar d’unes Festes que hem preparat amb molta il·lusió i ganes perquè tot el món puga participar d’elles i demane prudència en els actes taurins que a tanta gent congrega”.
El regidor de Festes, Borja Pla, també ha volgut agrair el treball de les associacions de la localitat indicant que “són un orgull del nostre poble i sense elles no podríem organitzar molts dels actes”. També ha fet una crida la participació.
 
Les Reines i les Dames d’Honor
Andrea Iranzo Romeu, és la Reina Infantil, que anirà acompanyada d’Arnau Pla Guzmán. Els portadors de les bandes i corona seran Leo Ramón Romeu i Abril Segura Pla. Les dames d’honor infantils són Adriana Estefania Marcu Cristea, acompanyada per Alan Pla Hidalgo, Núria Jovaní Castell, acompanyada per Dylan Alemany Cruella, i Noa Nebot Grañana, acompanyada per Alberto Gimeno Segarró.
La Reina de les Festes d’Agost es Carolina Vallés Ventos, acompanyada per Ferran Gimeno Linares. Els portadors de les bandes i la corona seran Lluís Martí Vallés i Sergio Sánchez Tarazaga Gellida. Les dames d’honor són Cintia Capafons López, acompanyada per Hugo Moreno Jaime, Micaela Vallés Ventos, acompanyada per Biel Marzà Falceto, Noa Melero Folch, acompanyada per Marc Vallés Ventos, i Mar Jovaní Capafons, acompanyada per Xavi Jovaní Caballer. La Reina de la Tercera Edat és María Asunción Salvador Jaime i la Mantenidora de les Festes es Olga Vidal Miralles.