La Policia Local de Vinaròs augmenta la presència de patrulles per millorar la seguretat

La Policia Local ha intensificat la presència d’agents al centre de la localitat i al passeig marítim amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana davant l’augment de població que comporta la temporada alta. Aquesta mesura es centra especialment en reforçar les patrulles a peu durant les vesprades i nits dels divendres, dissabtes i diumenges, oferint així una major seguretat tant a residents com a visitants. A més, es pretén prevenir la venda ambulant sense autorització, coneguda com a “top manta”.

La regidora de Governació, Carla Miralles, ha destacat l’excel·lent tasca de la Policia Local per garantir la seguretat dels veïns i visitants. “La Policia Local realitza una gran feina per garantir la seguretat dels veïns i visitants, a més d’actuar com a mediadors per a resoldre conflictes”, ha afirmat Miralles. En aquest sentit, ha subratllat que des de l’Ajuntament sempre es destinaran tots els recursos possibles per garantir uns equipaments de qualitat i la cobertura completa de la plantilla. Per reforçar aquest compromís, s’ha posat en marxa un procés de contractació per incorporar set agents i un oficial al cos de la Policia Local.

A més, Miralles ha ressaltat la importància del paper dels agents com a primer punt de contacte amb la ciutadania. “En molts casos, els agents són el primer contacte amb la ciutadania, per tant, és important oferir una atenció propera per resoldre dubtes i afavorir la resolució de conflictes de forma pacífica”, ha assenyalat.