El PPCV defensa el potencial de l’Aeroport de Castelló i critica la “incoherència” del PSPV

Salvador Aguilella, portaveu adjunt del PPCV en les Corts, ha afirmat que el Consell, encapçalat pel president Carlos Mazón, “sí que es creu en el potencial de l’Aeroport de Castelló”. Ha recordat que “es manté el projecte de desenrotllar la seua zona complementària”.

Aguilella ha denunciat la ‘incoherència’ del PSPV, que durant anys “va injuriar” una infraestructura “que s’ha demostrat que és tot un motor econòmic per a la província”. Ha qualificat de “surrealista” que intenten donar lliçons sobre l’aeroport.

També ha destacat que “el projecte per a desenrotllar la zona complementària de l’Aeroport no estava acabat i que, de fet, la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, liderada per Vicente Martínez Mus, ha hagut de reformar diversos punts per ajustar-los a la normativa i està pendent de rebre informes favorables per part d’administracions com el mateix Govern central”.

“El projecte no està paralitzat, sinó que s’està reformant per llançar-lo com un projecte estratègic per a traure tot el potencial possible i, cosa igual d’important, fer-lo de la mà de les empreses, que veuen el potencial de la infraestructura”, ha subratllat Aguilella. A més, ha recordat que ja són diverses les empreses que desenrotllen activitats a l’aeroport centrades en la indústria aeronàutica i aeroespacial i ha assegurat que en el futur n’arribaran més.

Finalment, ha afirmat que el complex viu el seu millor moment i que va tancar el primer semestre de l’any amb “un rècord” de 122.051 passatgers i 6.575 operacions, superant les dades de 18 aeroports de diferents punts d’Espanya. “Malgrat la imatge que va voler transmetre l’esquerra, les dades no deixen de créixer i es nota el treball del nou Consell en l’últim any”, ha destacat Aguilella, qui ha sentenciat que les noves rutes ja tancades per als pròxims anys mantindran la trajectòria ascendent per aconseguir l’objectiu de superar el mig milió de passatgers.