L’Ajuntament de Vinaròs retira el tendall caigut per la tempesta al passeig de Colón

Vinaròs va patir els efectes d’un fort vent i una intensa pluja que van causar danys materials al passeig de Colón. El fort vent, combinat amb l’acumulació d’aigua, va provocar la caiguda d’un fanal i d’una part del tendall instal·lat per a les passades festes.

El tendall, que havia estat col·locat especialment per al tradicional Vermut de Festes, no va poder suportar les inclemències meteorològiques i va cedir davant la força del temporal. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals, només danys materials.

Els serveis municipals van intervenir ràpidament per retirar el tendall danyat i assegurar la zona, evitant així possibles accidents. El fanal caigut també ha estat retirat per evitar qualsevol risc per als vianants i conductors que transiten per la zona.

Aquest incident ha deixat palesa la importància de revisar les estructures temporals i assegurar-les adequadament davant les possibles inclemències meteorològiques. L’Ajuntament de Vinaròs ja ha anunciat que es revisaran tots els elements similars per garantir la seguretat de tots els ciutadans durant les festes i altres esdeveniments futurs.

Fotos de Xavier Marmaña