Clausura exitosa de l’Escoleta d’estiu 2024 a Sant Rafael del Riu

L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu ha tancat amb èxit una nova edició de l’Escoleta d’estiu 2024, en la qual han participat 35 nens i nenes de la localitat. Durant cinc setmanes, els participants han pogut gaudir d’un bon ambient i d’aprendre tot divertint-se, aprofitant les vacances d’estiu en un entorn natural i educatiu ple de valors.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat, Domingo Giner, ha expressat el seu agraïment a la tasca realitzada per la Regidoria d’Educació de Sant Rafael del Riu, així com a les famílies que han confiat en aquest servei i als tres monitors que han atès al grup de nens i nenes.

Per a Giner, aquest servei “és una clara aposta per la conciliació de les famílies de Sant Rafael del Riu, oferint un espai que ajuda a conciliar els horaris de la vida laboral amb la familiar i les vacances d’estiu”. L’alcalde ha destacat la importància d’oferir un servei que estigui a l’avantguarda, proporcionant un oci saludable i diversió als més petits, que són el futur de la localitat.

L’Escoleta d’estiu ha combinat activitats educatives i lúdiques en un entorn segur i enriquidor. Els infants han pogut participar en tallers de manualitats, jocs a l’aire lliure, excursions i activitats esportives, fomentant valors com el respecte, la cooperació i la responsabilitat. Aquesta iniciativa no només ha proporcionat una opció de lleure de qualitat, sinó que també ha contribuït al desenvolupament personal i social dels participants.

Així, l’Ajuntament de Sant Rafael del Riu es compromet a seguir oferint serveis i activitats que contribueixin al benestar i desenvolupament de la seva comunitat. La valoració positiva de les famílies i la satisfacció dels infants participants avalen l’èxit de l’Escoleta d’estiu 2024 i encoratgen a la seva continuïtat en els propers anys.