Creu Roja dona a conèixer el treball que fa en les poblacions de l’interior com Canet lo Roig

En el marc de l’Estiu Cultural de Canet lo Roig, que està a punt d’acabar i ha comptat amb una bona participació en els actes programats, s’ha destacat una xarrada especialment significativa. Jaume Besalduch, president de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja, va oferir una conferència a la Llar de Jubilats on va explicar detalladament el treball que realitza l’entitat en les poblacions de l’interior. Entre les activitats que Creu Roja desenvolupa es troben tallers formatius, activitats dedicades a les persones majors, l’empoderament de col·lectius vulnerables, ajudes d’emergència social i formació en primers auxilis, entre altres accions. És important recordar que la seu de l’assemblea està situada a Sant Mateu.

La regidora Denis Barceló va valorar molt positivament la iniciativa, destacant la rellevància del treball de Creu Roja a la comarca i, especialment, en poblacions petites com Canet lo Roig. Barceló va afirmar que “és important recordar el treball que fan entitats com Creu Roja a la comarca, i especialment en poblacions menudes com Canet lo Roig. Un col·lectiu important al qual prestem sempre molta atenció al nostre poble és la gent gran, especialment aquella que està sola i que necessita certa assistència en el dia a dia”.

Per la seua part, l’alcaldessa María Ángeles Pallarés va elogiar la xarrada i va subratllar la importància del treball de Creu Roja. “Són imprescindibles en el dia a dia de molta gent, més en municipis com el nostre on no disposem de recursos suficients per a fer front a certes situacions que tots coneixem. Per tant, pensem que la divulgació del seu treball és fonamental perquè la gent ho conega de primera mà”, va indicar Pallarés.

Així, l’Estiu Cultural de Canet lo Roig no sols ha estat una oportunitat per a gaudir d’activitats lúdiques i culturals, sinó també un espai per a reconèixer i valorar el treball d’entitats que, com Creu Roja, són essencials per al benestar de la comunitat.