L’Ajuntament de Vinaròs convoca 20 places d’oposició

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Personal, encapçalada per Lluís Gandia, ha convocat 20 places per a la contractació de nous treballadors mitjançant el concurs d’oposició. En concret es tracta de quatre peons per a la Brigada Municipal, tres treballadors socials, tres operaris de neteja i una plaça de consergeria per a persones amb discapacitat. Les convocatòries per aquestes places ja s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Castelló. 

D’altra banda, també es farà la contractació d’un oficial de la Policia Local i set agents, a més d’un tècnic d’administració general. En aquest cas, cal assenyalar que les bases ja han sigut aprovades i properament es podran consultar al web de l’Ajuntament, dintre de l’apartat Oferta pública d’ocupació.

El regidor Gandia ha indicat que en total es farà la contractació 20 persones a través d’oposició. Segons afegia “és una aposta del Govern Municipal pels serveis públics i per l’estabilitat del funcionariat, fonamental per a poder oferir unes prestacions de qualitat a la ciutadania”.

Tres bosses de treball

Gandia ha indicat que, a banda de la convocatòria de les 20 places d’oposició, també s’ha obert el procés per a la creació de tres bosses de treball d’Oficial primera conductor, Monitor per a l’Escola d’Art i Monitor d’Esports. Les tres convocatòries es van publicat el passat dissabte al Butlletí Oficial de la Província de Castelló i les persones interessades podran presentar les instàncies fins al 9 d’agost.