Santa Magdalena celebra les Festes de la Joventut

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ de Santa Magdalena celebrava dissabte passat, 13 de juliol, les festes de la joventut, amb un bon nombre d’activitats per a tots els públics.

El programa s’iniciava amb el clàssic encreuament del pont que dona nom a la seua associació, el pont de ‘l´Agüelo Queixalet’. Un esdeveniment que va comptar amb una gran participació. Posteriorment, tots els participants van ser obsequiats amb orxata, a la seua arribada al pavelló poliesportiu.

D’altra banda, des de l’associació juvenil també van organitzar, una màster class, gratuïta de Zumba, a càrrec de les instructores, Rebeca Bou i Tania Belmonte, oberta a tots els públics i que va comptar amb una gran participació.

Les activitats van continuar amb el tradicional concurs de coques dolces i salades. Luis Moya, es va alçar amb el primer premi en la categoria de coques dolces i Quina Moya amb el segon, mentre que Mireia Espada, va guanyar tant el primer com el segon premi en la categoria de salat. A més, va haver-hi sopar de pa i porta en el poliesportiu municipal i macro discomòbil, The End, fins a altes hores de la matinada.