César Durá destaca les polítiques juvenils del Consell de Carlos Mazón a Castelló

El president de Noves Generacions del Partit Popular a la província de Castelló, César Durá, ha subratllat les polítiques que el Consell de Carlos Mazón ha desenvolupat durant l’últim any per a impulsar les oportunitats de futur dels joves castellonencs. “Avui, els joves de cada racó de la Comunitat Valenciana som clau dins de les polítiques que el president autonòmic duu a terme. Podem dir alt i clar que tenim un president que situa els joves al centre de les seues polítiques”, ha afirmat Durá.

Així mateix, també ha destacat especialment les rebaixes fiscals del Consell en la compra de la primera vivenda, que permeten als joves castellonencs estalviar una mitjana de 1.242 euros. Aquesta mesura, segons el president provincial de Noves Generacions, respon a una reivindicació històrica de la joventut, que s’ha vist afectada per la inflació imparable i la precarietat laboral.

“Aquesta mesura implantada pel president autonòmic dona resposta a una preocupació històrica de la joventut. Cada vegada és més complicat poder independitzar-se davant la falta de mesures en matèria de vivenda enfocades a la nostra generació”, ha assenyalat Durá. També ha agraït a Carlos Mazón “el seu fidel compromís amb la joventut” i ha valorat molt positivament aquesta iniciativa per a facilitar als joves la compra de la seua primera vivenda.

Durá ha insistit que les polítiques del Consell estan donant fruits a la província de Castelló i estan permetent als joves estalviar una mitjana de 1.243 euros en l’adquisició del seu primer immoble. “Una reivindicació històrica que Carlos Mazón ha fet realitat i que ja gaudeixen milers de castellonencs”, ha indicat. “Avui, els joves castellonencs podem estar orgullosos per tenir un govern que ens escolta, que soluciona i que compleix amb la seua paraula. Un govern que mira pel nostre present i el nostre futur”, ha el president de Noves Generacions del Partit Popular.