La Asociación Juvenil ‘Pont de l’Agüelo Queixalet’ de Santa Magdalena prepara una jornada festiva per al dissabte 13 de juliol

La Asociación Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ de Santa Magdalena continua amb l’organització d’esdeveniments festius. Després de l’èxit del Water Festival, ara es preparen per a les festes de la joventut, que se celebraran el pròxim dissabte, 13 de juliol, amb una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics.

El programa començarà a les 16.30h amb el clàssic creuament del pont que dóna nom a l’associació, el pont de ‘l´Agüelo Queixalet’. A continuació, a les 17.30h, al pavelló poliesportiu, hi haurà una ‘Orxatada Popular’ i començarà el tardeo a la pista exterior del pavelló.

A més, l’associació juvenil ha organitzat una màster class de Zumba, gratuïta i oberta a tots els públics, a càrrec de les instructores Rebeca Bou i Tania Belmonte, que tindrà lloc a les 20h.

Les activitats seguiran a les 21h amb el tradicional concurs de coques dolces i salades, i a les 22h amb el sopar de pa i porta al poliesportiu municipal. Després del sopar, hi haurà una sessió de bingo popular. A mitjanit començarà la macro discomòbil, The End, que durarà fins a altes hores de la matinada. Cal recordar que totes les activitats són gratuïtes i estan obertes a tots els públics. L’Asociación Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ anima a tots els veïns i visitants a participar i gaudir d’una jornada plena de diversió i convivència.