L’Ajuntament de Peníscola amplia la programació d’estiu amb més activitats musicals i d’oci

Les regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Peníscola han anunciat l’ampliació de la programació d’activitats a la localitat, afegint nous esdeveniments al passeig marítim i a la zona de Peñismar. Entre les novetats, destaquen dos cicles musicals, “Flamenco a la Fresca” i “Rumba a la Fresca”, un espectacle de Country amb ball en línia, un espectacle circense i un concert tribut a Julio Iglesias.

El concert tribut a Julio Iglesias, considerat un dels plats forts de la programació, tindrà lloc el dia 17 d’agost al Parc d’Artilleria del Castell. “A la ja extensa programació prevista, que inclou activitats esportives a les platges, visites guiades, espectacles al nucli històric, cinema d’estiu i activitats infantils, sumem més música i opcions d’oci nocturn per a tots els públics en diverses zones del municipi”, ha explicat el regidor de Turisme, Ramón Simó.

Simó, juntament amb la regidora de Cultura, Lídia Herrero, ha multiplicat l’agenda estival, posant l’accent en “la dinamització de diferents zones que concentren una gran afluència de visitants”. Herrero ha avançat que, en els pròxims dies, es llançarà una campanya de promoció i dinamització del comerç local.

Les vetllades musicals de flamenc tindran lloc els dies 15 i 29 de juliol i 12 i 26 d’agost a Peñismar, així com el 13 de juliol al passeig marítim, a partir de les 22:00h. Les vetllades al ritme de la rumba, a les 22:30h, es celebraran el 19 de juliol a Peñismar i el 15 d’agost al passeig marítim. L’espectacle de Country es farà també a Peñismar el 26 de juliol, mentre que el 18 de juliol tindrà lloc l’espectacle circense. Aquest últim compta amb la col·laboració econòmica de la Diputació Provincial a través del programa “Diputació a escena”.

Amb aquesta ampliació de la programació, l’Ajuntament de Peníscola busca oferir una oferta cultural i d’oci variada i atractiva per als residents i visitants, contribuint així a la dinamització econòmica i social de la localitat durant els mesos d’estiu.