Peníscola suma més de 300 esportistes als campus estivals impulsats pels clubs i entitats locals

Aquest estiu, més de 300 xiquets, xiquetes i joves, amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys, estan gaudint i gaudiran de les activitats programades en els diversos campus esportius organitzats pels clubs i entitats de la ciutat. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport del servei municipal d’Esports, inclou disciplines variades com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, el tennis i el pàdel.

L’objectiu principal d’aquests campus és oferir una alternativa d’oci saludable i activa per als més joves durant el període estival. La regidora de l’àrea d’Esports ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives, remarcant que “l’oferta esportiva per als més joves és molt completa, també a l’estiu, gràcies a l’esforç dels clubs, associacions i entitats esportives de la nostra població amb els qui col·laborem per a completar l’oferta d’activitats d’estiu”.

En aquest sentit, el servei municipal d’Esports ha cedit els espais esportius de titularitat municipal per al desenvolupament d’aquestes activitats, garantint així que tots els participants puguen gaudir d’instal·lacions adequades i segures.

La regidora ha volgut expressar el seu agraïment als clubs i associacions per la seua implicació i l’impuls d’una programació tan variada. A més, ha recordat que a les propostes dels campus se suma l’Escola Esportiva d’Estiu, una altra opció que completa la programació estival i que ofereix als joves la possibilitat de continuar practicant esport durant les vacances.

La promoció de l’esport com a opció d’oci durant les vacances és una prioritat per a la regidoria, que considera fonamental fomentar hàbits de vida saludable des de la infància i l’adolescència. Amb aquesta oferta variada i accessible, els joves de la ciutat poden gaudir d’un estiu ple d’activitat física i diversió, desenvolupant alhora valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte.