VOX Benicarló denuncia els problemes d’okupació en el carrer Ulldecona i exigeix “contundència” al govern municipal

Ulpiano Mayoral, regidor de VOX a l’Ajuntament de Benicarló, ha denunciat la falta d’acció per part de l’equip de Govern (PP i Beni-Gazlum) davant el greu problema de l’okupació de vivendes a la localitat, insta els seus dirigents “a prendre cartes en l’assumpte amb mesures contundents”.

Mayoral ha afirmat que els veïns de la calle Ulldecona, amb qui l’edil s’ha reunit, estan atemorits i molt preocupats després de diversos intents d’okupació en els últims dies. “El Govern de PP i Beni-Gazlum no està fent res per ajudar els veïns, que s’han queixat de forma reiterada”, explica el regidor de VOX. “Hi ha veïns que viuen amb dues vivendes contigües okupades, on en els patis interiors s’acumula brossa i objectes, creant problemes d’olors i plagues per als residents afectats”, recalca el regidor, destacant que una d’aquestes cases okupades “està en un estat de runa greu, amb les bigues estructurals molt afectades”.

A més, ha volgut posar sobre la taula la realitat de Benicarló: “Setmanalment es registren intents d’okupacions en aquesta zona del municipi. Aquesta nit s’ha intentat okupar una vivenda contigua a la d’una veïna d’aquesta calle, tot i que afortunadament els delinqüents no ho van aconseguir gràcies a la ràpida intervenció de la Guàrdia Civil, alertada per una baralla entre els okupes moments abans, que cridaven a altes hores de la nit en àrab”.I afegeix, “aquesta mateixa vivenda va ser objecte d’un intent d’okupació la setmana passada”.

El regidor de VOX assegura tenir constància de “dues queixes veïnals amb registre d’entrada a l’Ajuntament en les quals s’explica el problema i es demana posar-hi solució, sense que l’Ajuntament, de moment, s’hagi dignat a respondre”.