Comença el Programa estiu al Centre Juvenil a Peníscola

Aquesta setmana han començat les activitats del programa Estiu al Centre Juvenil, que es prolongarà fins al dia 28 d’agost. La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha impulsat, un any més, l’agenda d’activitats dirigida als més joves (d’entre 12 a 16 anys) per als mesos de juliol i agost.

“Amb l’objectiu d’oferir activitats gratuïtes i interessants per a un segment d’edat que ja no té accés a l’escola d’estiu i requereix opcions d’oci complementàries a les esportives que també s’ofereixen en la població”, ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

El programa, destinat als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), requereix inscripció prèvia. Els interessats poden consultar al mateix Centre Juvenil per a formalitzar la seva participació.

Els participants podran gaudir de diverses activitats a les instal·lacions del Centre Juvenil, així com de tallers relacionats amb la cuina, les manualitats i l’art. Aquestes activitats es duran a terme en horari matinal, de 10.00h a 14.00h, oferint una àmplia varietat d’opcions per als joves de la localitat.

A més, el programa inclou sessions d’intercanvi intergeneracional, en les quals participen els usuaris de la Unitat de Respir Familiar. En aquestes sessions, els joves i els majors compartiran tallers i activitats, creant un espai on les habilitats i necessitats de cada franja d’edat es posaran en contacte, fomentant així la comprensió i el respecte mutu.

El programa Estiu al Centre Juvenil de Peníscola representa una excel·lent oportunitat per als joves de la població d’aprofitar el seu temps lliure de manera lúdica i educativa. Aquesta iniciativa no només ofereix entreteniment sinó que també fomenta el desenvolupament personal i social dels participants, promovent valors com la creativitat, la cooperació i la solidaritat intergeneracional.

L’Ajuntament de Peníscola reafirma així el seu compromís amb el benestar de la joventut, proporcionant recursos i activitats que contribueixen a un estiu ple d’aprenentatges i experiències enriquidores per a tots.