La Jove Big Band Sedajazz y Albert Sanz Group tanquen la 21ª edició del Festival Internacional de Jazz de Peñíscola

El Festival Internacional de Jazz de Peñíscola, organitzat per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), arriba a la seua recta final amb dos concerts destacats: la Jove Big Band Sedajazz i el pianista valencià Albert Sanz.

En aquesta 21ª edició, el festival ha recuperat propostes gratuïtes obertes a tot el públic. I aquest dilluns 1 de juliol, a les 22.00 hores, al Palau de Congressos, la Jove Big Band Sedajazz oferirà un dels concerts amb accés lliure d’aquesta jornada. La formació, composta per 23 joves, presentarà ‘Eclèctic’, un concert amb un ampli repertori que combina estàndards i arranjaments de grans èxits de la història del jazz. Aquest recital inclourà peces de bandes sonores i altres obres procedents del funk, rock i latin jazz. L’últim dels concerts i cloenda del festival tindrà lloc el dimarts 2 de juliol, a les 22.00 hores, també al Palau de Congressos de Peñíscola amb Albert Sanz Group. El pianista, compositor i cantautor valencià presentarà ‘La espuma de mar’, un treball en què el músic parteix del jazz més clàssic fins a apropar-se a altres sons més populars. Sobre l’escenari, Sanz estarà acompanyat per Sara Dowling (veu i violoncel), Miquel Álvarez (contrabaix), David Gadea (percussió) i Tico Porcar (bateria).

Amb el concert d’Albert Sanz Group, conclou el Festival Internacional de Jazz de Peñíscola que, des de la seua obertura el 27 de juny, ha ofert nou concerts. A Peñíscola han passat artistes com Ralph Moore, Francesca Tandoi, Marco Mezquida, Eva Català o The Shu Shu’s Trio. A més dels concert gratuïts, en aquesta edició també han tornat les actuacions a l’aire lliure, així com les ‘Jam Sessions’ capitanejades per Fernando Marco.

La 21ª edició del Festival Internacional de Jazz de Peñíscola compta amb una web amb tota la informació de les actuacions i venda d’entrades. A més, el festival ha posat en marxa el perfil @ivcfestivaljazz en Instagram i Facebook per seguir de prop totes les novetats d’aquesta edició.