Podcast | Caixa Benicarló amplia les Beques d’Excel·lència Acadèmica a 14.400€

Caixa Benicarló ha convocat, un any més, les Beques a l’Excel·lència Acadèmica, que arriben ja a la seua XXVIII edició. Com a novetat, les 12 persones guardonades rebran una beca individual de 1.200€, el que supose 200€ més per estudiant. Així, l’entitat cooperativa benicarlanda destinarà a esta iniciativa que invertix en la formació del capital humà una quantia total de 14.400€. El termini per presentar les sol·licituds finalitze el proper 15 de juliol i es solicite a les persones que consideren són mereixedores de la beca que porten les notes d’accés a la universitat a qualsevol de les oficines de l’entitat bancària per completar la seua sol·licitud.
Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis i sòcies de l’entitat bancària benicarlanda que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.  Tal i com ha explicat el director general, Josep Manel Galán, “podran optar a la beca els alumnes que hagen acabat els seus estudis en el curs 2023/2024 en els Instituts d’Ensenyament Secundari: Ramón Cid, Joan Coromines i La Salle de Benicarló i el Alfred Ayza de Peníscola, que obtinguen major qualificació definitiva del seu expedient, amb una nota de tall o mínima de 7,5”.
Els joves estudiants podran destinar la beca al seus estudis universitaris i superiors del curs 2024-2025. Els possibles beneficiaris poden sol·licitar-la fins el 15 de juliol, facilitant a la Fundació Caixa Benicarló, còpia del resultat de les “Proves d’aptitud per a l’accés a la Universitat”, notes que hauran de portar a qualsevol de les oficines de l’entitat bancària benicarlanda. En este sentit, Galán detalle que “la nota tinguda en compte serà la Nota d’Accés a la Universitat, es a dir, la resultant entre l’expedient de batxillerat i la mitjana de les qualificacions obtingudes en la fase general de la prova d’accés a la Universitat en la primera convocatòria, sense que siga d’aplicació la nota resultant de la fase específica. Les dotze beques disponibles es repartiran atenent, únicament, la qualificació, amb independència de quin siga l’institut en què han cursat els estudis. Coneguda la nota individual, es classificaran els alumnes per ordre decreixent a la seua nota particular”.
Es pot consultar tota la informació referent a estes Beques a l’Excel·lència Acadèmica en les bases que l’entitat té publicades al seu web www.caixabenicarlo.es