Sant Jordi obri demà la piscina municipal després de millorar les instal·lacions aquesta primavera

L’Ajuntament de Sant Jordi obrirà demà la piscina municipal després d’haver realitzat aquesta primavera uns intensos treballs per millorar les instal·lacions i els serveis que ofereix tant als veïns com als visitants. Així, aquestes instal·lacions estaran obertes tot l’estiu de 11 a 20 hores, oferint un horari ampli per adaptar-se a les necessitats de tots els usuaris.

Les instal·lacions de la piscina estan en perfecte estat després que, durant els darrers dies, els operaris de la brigada municipal del consistori hagin estat treballant en la posada a punt de les piscines municipals per a aquesta campanya estival. En aquestes darreres setmanes, s’ha procedit a la neteja de les piscines, així com a la millora de la jardineria i la rehabilitació de diverses zones deteriorades dels vestuaris i la substitució d’alguns elements trencats.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “en l’últim any i mig hem invertit molts diners per millorar els vestuaris i els serveis, tot i que el preu per fer ús d’aquestes instal·lacions continua sent low cost. Ja ho tenim tot preparat perquè veïns i visitants gaudeixin de les piscines a partir d’aquest cap de setmana”.

L’any passat es van dur a terme les obres previstes per millorar els vestuaris de la piscina municipal i adaptar-los a les noves necessitats amb la posada en marxa del futur gimnàs. Es tracta d’un projecte valorat en més de 95.000 euros, que ara permet disposar d’unes modernes instal·lacions tant per als veïns del poble com per als visitants que també les utilitzen de manera habitual.

Aquestes obres, pressupostades en 95.000 euros, van incloure la millora de les piscines municipals i els futurs vestuaris per al nou gimnàs. Les instal·lacions compten amb noves dutxes i vestuaris, amb instal·lació fotovoltaica per a aigua calenta, nou sostre i pèrgola.

L’Ajuntament de Sant Jordi està millorant permanentment totes les instal·lacions municipals i els serveis que presta tant als seus veïns com als milers de visitants que cada any trien Sant Jordi per gaudir de les seves vacances. De fet, el turisme és una indústria cada vegada més potent al poble i està generant molts llocs de treball tant en aquest sector com en els sectors auxiliars vinculats.

Iván Sánchez Cifre ha destacat la importància d’aquestes millores per atraure més visitants i oferir un servei de qualitat als residents. “Continuarem treballant per mantenir i millorar els nostres serveis, garantint que Sant Jordi sigui un destí atractiu per a tothom”, ha conclòs l’alcalde.