El projecte Mira’m es trasllada al 5 de juliol amb la participació de diverses associacions

El projecte Mira’m, que enguany celebra la seva segona edició, ha anunciat un canvi significatiu en la seva data de realització. L’esdeveniment, inicialment previst per a octubre, tindrà lloc el pròxim divendres 5 de juliol. Aquesta modificació es va donar a conèixer el matí del dimecres 19 de juny, durant una presentació on van participar diverses associacions locals.

L’alcalde de la localitat, Juanma Cerdà, va expressar el seu agraïment a totes les entitats implicades en l’organització i execució de les activitats previstes per al 5 de juliol. “Estem molt contents de comptar amb la participació de tantes associacions que contribueixen a fer d’aquest esdeveniment un èxit”, va declarar l’alcalde durant la presentació.

Rafa Sánchez, tècnic de Cultura, va ser l’encarregat d’explicar les raons del canvi de data. “L’any passat, el projecte es va dur a terme al mes d’octubre, però vam trobar que realitzar demostracions d’arts escèniques al carrer en aquell període resultava molt complex. Enguany, hem decidit avançar la data per a garantir unes condicions òptimes per a totes les activitats”, va afirmar Sánchez.

El projecte Mira’m comptarà amb la participació activa de diverses associacions de la localitat, cadascuna d’elles amb un rol específic en les activitats programades.  Aquestes associacions, juntament amb altres col·laboradors, contribuiran a oferir una jornada plena d’actuacions i demostracions artístiques que prometen captar l’atenció de tots els assistents.

Mira’m té com a objectiu principal fomentar la cultura i l’art escènic a la localitat, oferint als veïns i visitants una mostra variada i de qualitat de les capacitats artístiques dels participants. El canvi de data busca garantir una major afluència de públic i unes millors condicions per a la realització de les activitats, assegurant així l’èxit d’aquesta segona edició del projecte.