Santa Magdalena inaugura temporada de piscina amb cursos de natació

  • L’Ajuntament de Santa Magdalena ha anunciat que la temporada de bany a la piscina municipal començarà dissabte que ve, 22 de juny, amb un horari ampli per a tots els ciutadans. 
  • La piscina estarà oberta de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda i de 4.30 a 8.30 de la vesprada. És important recordar que fora d’aquests horaris l’accés al recinte estarà prohibit per raons de seguretat.
  • Un dels punts destacats per l’ajuntament és la presència d’una socorrista, finançada a través del Pla Local de la Diputació de Castelló, que vetllarà per la seguretat dels usuaris durant tot l’estiu. A més, dues persones s’encarregaran del manteniment del poliesportiu municipal a jornada completa, també durant un període de 3 mesos, garantint així un entorn adequat i còmode per als visitants.

Pel que fa als serveis ofereixos, la piscina municipal de Santa Magdalena continuïa oferint cursos de natació per a tots els nivells. Els cursos seran impartits per Idoia Vinaiza, monitora benicarlanda reconeguda per la seva experiència i dedicació. Estan programats per al període de l’1 al 13 de juliol i s’ha convocat una reunió informativa per al 28 de juny a les instal·lacions mateixes de la piscina. En aquesta reunió es determinaran els horaris específics en funció dels nivells de cada grup, proporcionant una oportunitat perquè els interessats puguin inscriure’s i preparar-se per gaudir de l’aigua amb seguretat i confiança.

Amb aquestes iniciatives, l’ajuntament de Santa Magdalena reafirma el seu compromís amb el benestar i la diversió dels seus ciutadans, oferint un entorn segur i ben mantingut per a tothom que vulgui gaudir de les instal·lacions aquàtiques durant els mesos d’estiu.