Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

  • El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena ja té tot preparat per celebrar la fi del curs 2023/24.
  • Tant l’AMPA com la direcció del centre han organitzat una sèrie d’activitats per acomiadar el curs lectiu amb alegria i diversió.

El dijous 20 de juny, dins de l’horari escolar, l’alumnat podrà gaudir de dos castells inflables instal·lats al recinte escolar. A més, l’AMPA oferirà l’esmorzar de la jornada a tots els estudiants. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat Castelló Nord, a la qual l’AMPA agraeix el seu suport en l’organització d’aquesta jornada lúdica.

El divendres 21 de juny, a les 10h, se celebrarà el Festival de Fi de Curs a l’Auditori Municipal. Enguany, el festival porta per títol “Una aventura musical: Eurovisió” i comptarà amb actuacions i activitats relacionades amb aquest tema. Durant l’acte, es realitzaran les graduacions dels alumnes d’infantil i primària, i hi haurà un fotocall perquè els graduats puguin immortalitzar aquest moment tan especial. Les portes de l’auditori s’obriran a les 9.50h per permetre als familiars seure i gaudir de l’esdeveniment fins a completar l’aforament.

També el divendres, fora de l’horari lectiu, de 18 a 20h, l’AMPA ha organitzat una festa de fi de curs al pavelló poliesportiu. Aquesta festa serà gratuïta per als associats de l’AMPA, mentre que els no associats podran participar-hi per un preu de 2€. Les activitats programades inclouen globoflèxia, jocs tradicionals, pintacares, música i diversos tallers, tots animats per “El Senyo”.

Finalment, a les 20.30h, es celebrarà el tradicional sopar de “pa i porta” al pavelló poliesportiu. L’AMPA aportarà aigua i Coca de Sant Joan per a tots els assistents, i la vetllada es tancarà amb una discomòbil que animarà la festa fins ben entrada la nit.

Amb aquestes activitats, el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena acomiadarà el curs 2023/24 en un ambient festiu i comunitari, celebrant els èxits acadèmics i personals dels seus alumnes i preparant-se per a un merescut descans estiuenc.