Rafa Simó és el nou secretari general de l’Agrupació Socialista de la capital de la Plana

Rafa Simó Sancho, diputat autonòmic del PSPV-PSOE, ha sigut escollit avui dissabte secretari general de l’Agrupació Socialista de la capital de la Plana en una assemblea extraordinària en la qual s’ha presentat una única llista. Simó, que ha sigut proclamat amb l’aval del 96,5% dels militants que han votat, ha agraït la confiança dipositada en ell i també ha donat les gràcies als membres de la gestora que ha pilotat este procés durant les últimes setmanes.

«És un honor i una gran responsabilitat ser el secretari general de la meua agrupació, i vull comptar amb totes i tots vosaltres per a iniciar esta nova etapa, perquè els assoliments en equip superen per molt les consecucions que es puguen aconseguir de manera individual. Això ja no va de les diferències que haja pogut haver-hi en el passat, això va de caminar tots junts cap al 2027. Per a aconseguir el nostre objectiu, guanyar les pròximes eleccions municipals, necessitem determinació, consistència i voluntat de treball, fa falta ser valents. Per això convide a tota la militància a formar part d’un projecte carregat d’il·lusió, esperança i ganes, amb cap i cor. Perquè això no ha fet més que començar», ha afirmat el nou secretari general en la seua intervenció.

Rafa Simó ha explicat les grans línies de treball del seu equip: en primer lloc, revitalitzar el partit, fer-lo més gran i més fort, a través de més activitat a la seu, la celebració de tres assemblees a l’any, la creació de grups de treball sectorials i territorials, augmentant la presència en el teixit social de la ciutat, entre altres mesures. En este sentit, ha anunciat la posada en marxa d’una campanya d’afiliació i també de captació de simpatitzants.

Finalment, aconseguir que el PSPV siga el referent de tot el progressisme de la nostra ciutat. «Els socialistes som els que impulsem polítiques d’esquerres que milloren la vida de la gent. Som el partit que ha construït l’estat de benestar, eixa justícia social que es volen carregar motoserra en mà. I per això parlarem dels temes que afecten la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes: salut mental, habitatge, serveis públics i de qualitat, educació, sanitat, dependència, etc. Serem part de la construcció d’una Castelló viva culturalment, que cuide el seu patrimoni, amb empatia cap als barris, que genere oportunitats i que mire cap avant».

La nova executiva liderada per Simó està formada per 34 persones, té més dones que homes, i compta amb diferents perfils: persones amb experiència en la vida institucional municipal, perfils professionals, diversos membres de Joves Socialistes, regidors del grup municipal actual, etc. La secretària d’Organització serà la senadora Eva Redondo i hi haurà tres vicesecretaris que coordinaran la resta àrees: José Luis López, encarregat de la vicesecretària general i adjunta a organització; Federico Arnau, vicesecretari de Política Municipal, i Jorge Ribes, vicesecretari d’Estratègia i portaveu.