Podcast | Turisme de Benicarló presenta una intensa programació per als mesos de juny i juliol

  • La revetlla de Sant Joan  Una de les novetats d’aquest any serà que els restaurants que han volgut apuntar-se faran menús especials de Sant Joan. L’altra novetat és que es recupera el Cine d’Estiu a la plaça dels Mestres del Temple.

    La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha presentat avui els plats forts de la programació per a aquest estiu. Una programació àmplia i diversa que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Arts Escèniques i Comerç i que ajudarà a millorar l’oferta turística de Benicarló, així com la fidelització i l’experiència dels visitants.

    Les activitats començaran la vespra de Sant Joan, el 23 de juny, amb ‘tardeo’ i animació a la zona del Morrongo. «Tindrem torradores de carn —ha explicat la regidora— a disposició de les persones que vulguen sopar a la platja i, després dels focs, comptarem com a colofó de la nit amb el concert del grup tribut a La Oreja de Van Gogh, liderat per la benicarlanda Laura Batiste».

    Coincidint amb el dia de Sant Joan, 24 de juny, enguany també s’han programat passejos amb barca durant tot el dia per a grups d’un màxim de 12 persones. Els tiquets per a les sortides tindran un preu de 5 euros que es podran adquirir a través de www.benicarlo.org o www.benicarlo.travel

    Enguany, com a novetat, hi haurà menús especials de Sant Joan en els establiments participants.

    La regidora ha anunciat una altra novetat per a la programació d’estiu: la recuperació del Cine d’Estiu, que començarà el 3 de juliol i finalitzarà el 20 d’agost. «És una tradició que s’havia perdut —ha assenyalat Inma Calvet— i recuperant-la donem una opció més a les famílies que vulguen disfrutar d’una nit a la setmana diferent». El cicle tindrà lloc tots els dimecres a la plaça dels Mestres del Temple a les 22.00 hores i es projectaran tot tipus de pel·lícules.

    Per completar la programació, s’han previst també activitats com el Planetari Infantil, visites teatralitzades pel centre històric o activitats al voltant de la verema del Vi de Carlon, a més de les iniciatives ja consolidades com la Nit en Vetla (13 de juliol) i el cicle de música Polièdric (del 15 al 19 de juliol), organitzades per la Regidoria d’Arts Escèniques, o la Nit del Comerç (12 de juliol), a càrrec de la Regidoria de Comerç.