Tírig inicia la licitació per a construir set habitatges socials

  • L’Ajuntament de Tírig ha anunciat la licitació per a la construcció de set habitatges socials, destinats a lloguer amb finalitats socials.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Recuperem Llars de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu fomentar l’accés a habitatges de qualitat per a aquells que desitgen establir el seu projecte de vida en el municipi.

El pressupost base de la licitació és de 604.575,30 euros, IVA inclòs. Les obres, que es preveu que comencin al juliol, tindran una durada estimada de deu mesos. Les empreses interessades en participar en aquesta licitació poden presentar les seves ofertes fins a l’1 de juliol a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

El projecte contempla la demolició de l’actual edifici de l’antiga Cooperativa per a donar pas a la nova construcció. L’edifici resultant comptarà amb set habitatges: tres amb dos dormitoris i quatre amb tres habitacions, proporcionant així diverses opcions per a famílies de diferents grandàries.

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, ha expressat la seva satisfacció per aquesta iniciativa, afirmant que “volem que Tírig dispose d’habitatge de qualitat i adequada a la qual puguen accedir persones interessades a crear el seu projecte de vida a Tírig”. Aquesta acció és part de l’esforç continuat per revitalitzar el municipi i proporcionar oportunitats residencials assequibles i de qualitat per als seus habitants.

Amb aquesta iniciativa, Tírig no només millora la seva infraestructura urbana, sinó que també reforça el seu compromís amb el benestar social i la inclusió, oferint solucions habitacionals adequades a les necessitats de la comunitat.