CaixaBank i Fundació Caixa Castelló impulsen 38 projectes socials a Castelló amb una dotació de 100.000 euros

  • CaixaBank i la Fundació Caixa Castelló donen suport als projectes socials de 38 associacions de la província de Castelló mitjançant la ‘Convocatòria Social 2024’, que compta amb una dotació total de 100.000 euros.

El principal objectiu d’aquesta convocatòria és impulsar l’ocupació, el desenvolupament local i millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat, persones grans i altres col·lectius en risc d’exclusió social.

En aquesta edició, s’han presentat un total de 62 projectes del teixit associatiu de la província de Castelló, àmbit territorial de la Fundació Caixa Castelló, la qual cosa representa un augment del 7% respecte a l’any 2023. D’aquests, han estat seleccionades 38 iniciatives que es preveu beneficiïn un total de 3.856 persones de la província.

Les entitats beneficiàries d’aquest any inclouen diverses associacions com AFANIAD, ACUDIM, AFANIAS Castelló, APNAC, la Creu Roja, entre altres, les quals rebran suport econòmic per a la implementació dels seus projectes.

La Fundació Caixa Castelló és una institució privada sense ànim de lucre que va iniciar la seva activitat a la segona meitat de l’any 1991. La seva missió és dur a terme i promoure tot tipus d’activitats d’interès general i particular, com ara recerca, ensenyament, cultura, medi ambient, sanitat, acció social, entre d’altres, per respondre a les necessitats sentides per la societat castellonenca.

A través d’aquesta convocatòria, la Fundació Caixa Castelló contribueix a consolidar el teixit associatiu i a millorar la qualitat de vida dels habitants de la província.