El cadet d’handbol del Vinaròs demana suport a l’afició

Dissabte de derbis emocionants a l’handbol vinarossenc

Aquest dissabte serà una jornada plena d’emocions per als aficionats a l’handbol a Vinaròs. El cadet de l’Artclinic disputarà el seu últim partit de la temporada davant la seva afició local contra l’Alto Palància a les 13 hores, en un encontre on l’equip local buscarà tancar la temporada amb una victòria.

La intensitat continuarà a les 16 hores al Llagostí Arena, amb el duel entre l’Artclinic C.B.M. Vinaròs, segon classificat del grup, i el H. Benicarló. Aquest partit promet ser un miniderbi emocionant i una previsió del gran partit que es disputarà més tard.

A les 18 hores, arriba el moment més esperat amb el derbi entre el Tudor Bars i el H. Benicarló, un enfrontament entre el cinquè i el sisè classificats que lluitaran per mantenir les seves opcions de continuar avançant en la competició.

El club ha fet una crida a tots els aficionats perquè vinguin a gaudir d’aquests emocionants derbis, tant dels equips més joves com dels sèniors. L’afició és la gran protagonista i l’esperen amb entusiasme per donar suport als seus equips locals en aquesta jornada tan important.