Barrachina enalteix la Penyagolosa Trails i espera que els 2.100 corredors «senten en el cor el 25è aniversari

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, exalta la Penyagolosa Trails en la presentació de la 25a edició de la MiM i la 12a edició de la CSP

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit la Penyagolosa Trails i ha expressat la seva esperança que els 2.100 valents corredors “sentin en el cor eixe 25è aniversari”. L’acte de presentació ha tingut lloc este migdia al Pati de l’Espai Cultural Obert Les Aules.

Barrachina ha destacat que “la Penyagolosa Trails és la prova que li dóna tot el sentit al nostre Castelló Escenari Esportiu”. “Aquesta setmana és setmana d’orgull i tinc moltes ganes que els 2.100 valents corredors comencen a passejar, córrer, patir, gaudir, en tots i cadascun dels nostres senders, camins, paratges pels termes municipals i que, en arribar a Sant Joan de Penyagolosa, tinguen la satisfacció d’haver participat no en una edició més, sinó en la 25a que segur que se l’emporten en el cor”.

També ha agrait a tots els qui “faràn possible que esta nova edició siga més que un èxit”. “El Gegant de Pedra us espera i sota la seua protecció estic segura que serà una de les millors proves que hem fet fins ara”, ha conclòs.

Per la seua banda, el director de l’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, ha expressat la seua gratitud cap a totes les entitats pel seu sòlid suport a ASICS Penyagolosa Trails, la qual cosa permet any rere any la realització exitosa d’aquest esdeveniment.

Cervera ha subratllat que “estem a les portes de viure una edició espectacular de Penyagolosa Trails. Comptarem amb la participació de corredors que vindran des de tot arreu a gaudir de les muntanyes de Castelló. A més, 2.100 valents s’enfrontaran a la MiM i la CSP, recolzats per centenars de voluntaris que es bolquen en la prova, patrocinadors, clubs esportius, equips de seguretat i metges, etc., tots treballant junts per a aconseguir el millor resultat possible.

En l’acte de presentació també han participat diverses autoritats locals i regionals, com el director general d’Esports, la subdelegada del Govern a Castelló, la delegada del Consell, el diputat d’Esports, el director de Projectes de la Fundació Trinidad Alfonso i el director Comercial de Nutrinovex.

Cal destacar que la Diputació enaltirà l’ASICS Penyagolosa Trails amb la distinció al Mèrit Esportiu en el Dia de la Província 2024 que tindrà lloc a Tírig el pròxim 27 de setembre.

Quant al desenvolupament de les proves, la CSP arrancarà la matinada del divendres al dissabte a les 00.00 hores, i la MiM eixirà sis hores més tard. Les carreres transcorreran per diversos termes municipals de la província de Castelló.