Empat èpic del Servigroup Peníscola a Cartagena en un duel vibrants (5-5)

“Empat agònic entre el Servigroup Peníscola i el Jimbee Cartagena en un duel de vertigen”

El Servigroup Peníscola va aconseguir sumar un punt clau en la seva lluita per la permanència a Primera Divisió en un emocionant duel disputat dissabte al Palau dels Esports de Cartagena. El partit va estar ple d’emocions fortes i canvis de rumb, culminant en un emocionant empat a 5 en l’últim minut.

El Peníscola va prendre la delantera en els primers minuts del partit amb gols de Víctor Pérez i Pani, però el Jimbee Cartagena va respondre amb ferocitat, igualant el marcador abans del descans. La segona meitat va ser encara més intensa, amb gols alterns que mantenen els espectadors en vilo.

Malgrat l’esforç del Peníscola per aconseguir la victòria, els locals van aconseguir igualar el marcador en l’últim minut amb un gol en pròpia porta de Cristian Molina, deixant el marcador en un 5-5 final.

Amb aquest resultat, el Peníscola es manté a la 10a posició a la taula, amb una renda de deu punts sobre la zona de descens. Amb només quatre jornades restants per acabar la fase regular, la permanència podria ser assegurada matemàticament en el proper partit contra el Jaén.

El descans de la competició per partits internacionals es prolongarà fins al proper 20 d’abril, quan els equips reprendran la lluita a les pistes.

L’equip del Servigroup Peníscola va comptar amb una destacada actuació de jugadors com Starna, Aicardo, Gauna, Víctor Pérez i Pani, contribuint amb gols crucials per al seu equip.