SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Ximo Puig ha presidit aquesta tarda l’homenatge que el partit ha realitzat als alcaldes socialistes de Vinaròs, Ramón Bofill, Jordi Romeu i Guillem Alsina,

El secretari general de PSPV-PSOE i president de la Generalitat Ximo Puig ha presidit aquesta tarda l’homenatge que el partit ha realitzat als alcaldes socialistes de Vinaròs Ramón Bofill, Jordi Romeu i Guillem Alsina, actualment en el càrrec, en un acte familiar celebrat i organitzat per l’agrupació local en la seu.

Han acompanyat a Puig el secretari general provincial Ernest Blanch el secretari comarcal Evaristo Martí i el local Eduardo Barberá, A més de les vídues Montserrat Fibla i Maria Teresa Valls, fills i néts han assistit entre altres la diputada autonòmica Ana Besalduch, alcaldes i membres de l’executiva Ports Maestrat, militants i amics.

Ramón Bofill va ser el primer alcalde després de la restauració de la Democràcia a Vinaròs estant en el càrrec una mica més de 17 anys. Va morir al desembre de 2018 als 85 anys mentre que Jordi Romeu va ocupar l’alcaldia de 2007 a 2011 i va morir de manera inesperada als 67 anys el mes de juliol passat.

Les emotives paraules dels secretaris generals han donat pas a la col·locació de tres grans retrats dels alcaldes en l’hall, que a partir d’ara donaran la benvinguda en l’entrada de la seu socialista a Vinaròs.