SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Vinaròs té un percentatge de recollida selectiva que se situa al 24,16%

La setmana que ve s’obrirà el web, residusvinaros.es, on es penjaran les dades anuals de recollida selectiva de residus

Carmen Morellà, regidora de Transició Ecològica. Recollida selectiva.
Carmen Morellà, regidora de Transició Ecològica. Recollida orgànica.

El percentatge de recollida selectiva a Vinaròs és del 24,16%, una xifra que és molt llunyana de la taxa del 67% que marquen els diferents plans estatals i europeus de residus.

La regidora de Transició Ecològica i d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, deia després d’aquestes xifres queda molta feina per fer.

Conscienciar els veïns de la necessitat de reciclar és una de les metes que l’Ajuntament ha marcat dins de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus.

Morellà anunciava que la setmana que ve s’obrirà un nou web municipal, residusvinaros.es, en què es penjaran les dades anuals de recollida selectiva dels residus, a més de poder obtenir material informatiu.

La regidora també es va referir als contenidors de recollida orgànica, als contenidors marrons, els quals encara no s’han implantat al municipi. Així Morellà explicava que l’actual contracte de recollida de residus és de l’any 2013 i no s’hi incloc aquest tipus de recollida. Per això s’estudia ara la possibilitat d’incloure una modificació en aquest contracte o esperar el nou contracte que s’ha de licitar el proper any.