SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Vinaròs ja viu la fira i festes de Sant Joan i Sant Pere

  Alba Atencia Sales i Martina Oms Mormeneo van estar proclamades la tarde del dissabte reines de les festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs en un acte que es va celebrar a la carpa de festes, situada al recinte portuari. Aquest any el mantenidor de les festes va ser Sebastián Casanova, que al seu parlament recordava les tradicions de la població.

  La cort d’honor de la reina de festes està formada per Berta Orts Macip, Candela Galan Ferrer, Jennifer Polo Diego, Diana Adell Miralles, Lucia Angel Miras, Julia Ricart Margalef, Clara Vidal Mas, Aura Pérez Miralles, Edgar Benito Martínez, Elena Mora Barreda, Malena Gómez Ferrer, Estel Ferrer Rodríguez, Mariona Montañés Lluch, Marc Méndez Viver, Martina Roger Pau, Maria Torres Gombau, Natalia Arnau Roselló, Mireia Monserrat Roig, Mireia Segura Adell, Sheila Mengual Estévez, Norah Robai Mique Albalat Maria Espuny.

  Mentre que la cort d’honor de Martina, reina infantil, està integrada per Adriana Pérez Ortí, Dunya Lazareva, Gala Orero Gijón, Isaac Alcácer Cano, Islendy Corina Sánchez Asensio, Jaume Gargallo Esparducer, Macarena Chau Ortí, Mar Folch Forner, Martina Ortega Dwor , Naia Prades López, Noa Mellado Forcadell, Yeray Domènech Hernández, Martí Gandía Torres i Martina Castejón García.

  Prèviament, a dos quarts de set s’iniciava el volteig de campanes i seguidament es disparava el coet inaugural de festes i la tarca infantil a la plaça Parroquial plena de gent.

  Des de la mateixa plaça partia una cercavila a càrrec de la Colla de Nanos i Gegants pels carrers del centre de la ciutat.

  Un cop finalitzat l’acte de proclamació de reines, dames i cavallers, la comitiva festera s’ha desplaçat fins al passeig Fora Forat per inaugural el Reial de la Fira, on hi ha les atraccions de fira.

Fotos: E.Fonollosa y J.J.Benito