SER Maestrat en directe

Vinaròs busca millorar la zona portuària amb la col·laboració de la Direcció General de Ports

  • El vicealcalde de Vinaròs, Juan Amat, s’ha reunit amb el director general de Ports, Vicente Martínez, per a traslladar les principals demandes del govern municipal per a la millora de la zona portuària.

Aquesta setmana, el vicealcalde de Vinaròs, Juan Amat, ha mantingut una trobada amb el director general de Ports, Vicente Martínez, amb l’objectiu de discutir les principals necessitats del municipi per a la millora de la zona portuària. L’ajuntament busca actuar en el carrer del Varador i la plaça Primer de Maig per a revitalitzar aquests espais locals.

En relació al carrer del Varador, Amat ha explicat que es vol ampliar les voreres per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants, a més de crear una plataforma única per integrar millor el vial a la ciutat. “Aquesta obra és una promesa de l’anterior legislatura que no es va materialitzar. El nou govern s’encarregarà de dur-la a terme amb la màxima celeritat per evitar la pèrdua de subvenció”, ha assegurat Amat.

Pel que fa a la remodelació de la plaça Primer de Maig, Amat ha indicat que l’adequació d’aquest espai és una prioritat per al nou equip de govern. Enguany s’ha previst una partida de 200.000€ per a redactar el projecte que millorarà la plaça i oferirà un espai més agradable als veïns.

Amat ha subratllat que “una de les nostres prioritats és regenerar la zona portuària i hem trobat en el director general Vicente Martínez la millor disposició per a fer realitat aquests projectes”.