SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Vinaròs acull un Mercat Pirata

La pèrgola del passeig de Colón l’ocupen paradetes amb productes artesanals, a més d’oferir animació musical i jocs infantils

Entrevista a Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciudad i Interés Turístic

N. de P.

Fins al proper diumenge 11 de setembre la pèrgola del passeig de Colón acull una fira d’artesania inspirada en un mercat pirata. L’espai està ocupat paradetes amb productes artesanals i de proximitat, a més de comptar amb jocs infantils per crear un bon ambient familiar.

A banda de poder realitzar compres, també s’ha organitzat una programació especial amb actuacions de música tradicional, cants pirates, animació teatral i fins i tot una cercavila.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que el Mercat Pirata es un espai d’oci perquè tota la família puga gaudir de les compres i de les activitats que s’han organitzat. Segons assenyalava és important crear iniciatives com aquestes durant el mes de setembre per ajudar a allargar la temporada estiuenca. En aquest sentit, Albella comentava que les dades registrades fins ara són positives amb una ocupació turística durant els mesos de juliol i agost del 92,5%, i es preveu que per aquest setembre continuen en aquesta bona línia.