SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Una seixantena de parades, tasts, demostracions de cuina i tallers, conformen la programació de la Fira de Sant Lluc d’Ulldecona

La fira se celebrarà el 15 i 16 d’octubre al llarg de tot el carrer Major de la localitat

Monica Fabra, regidora de Festes, Barris, Turisme, Comerç i Fires

N. de P.

Una seixantena de parades amb tota classe de productes gastronòmics i artesania, nombrossos tasts, demostracions de cuina i tallers,  conformen la programació de la Fira de Sant Lluc d’Ulldecona, que se celebrarà el 15 i 16 d’octubre al llarg de tot el carrer Major de la localitat.

Després de l’èxit de l’any passat, enguany l’organització repeteix format però ampliant el número de parades i també la programació complementària, amb professionals de renom del món de la restauració.

Entre altres, l’ulldeconenc Josep Queralt, cap de cuina del restaurant Can Bosch de Cambrils, amb una Estrella Michelin des del 1984 que farà una demostració dels plats del menú degustació de tardor/hivern.

A banda, en l’apartat de degustacions, hi participen un total de 14 bars i restaurants d’Ulldecona que oferiran els seus plats a l’estand de Turisme, en una de les activitats més concorregudes sempre de la Fira de Sant Lluc.