SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El restaurant Venta de Posa de Dénia guanya el Concurs de Cuina aplicada al llagostí de Vinaròs 2022 

El segon premi ha recaigut en el restaurant Citrus del Tancat d’Alcanar i el tercer al Gaudir, d’Alcossebre, representat pel vinarossenc Marc Martorell

 

El plat ‘llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí’ del restaurant Venta de Posa de Dénia ha estat el guanyador del Concurs Nacional de cuina aplicada al Llagostí de Vinaròs. El guanyador, José Moreschi, ha aconseguit 1.500 euros i el trofeu Llagostí d’Or.

El concurs, en què han participat deu xefs, es va celebrar al mercat municipal amb gran presència de públic.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros i Llagostí de Plata, ha recaigut al restaurant Citrus del Tancat  d’Alcanar, representat per Aitor López i Valentín Samper.

I el tercer premi, 750 euros i Llagostí de Bronze, ha estat per al Restaurant Gaudir d’Alcossebre, representat per el xef vinarossenc Marc Martorell i Daniel Lopes.

La presidenta del jurat, Vanesa Bustos, després del lliurament de premis deia que ha estat complicada la decisió per la qualitat dels plats elaborats pels deu cuiners participants.

Cal recordar que l’edició de l’any passat el concurs va ser d’àmbit local per la crisi sanitària de la Covid-19, recuperant aquest any el format precovid.