SER Maestrat en directe

Turisme Vinaròs celebra el X Aniversari del model de Destinacions Turístiques Intel·ligents a la Comunitat Valenciana

Durant aquesta setmana, Turisme Vinaròs ha participat activament en les celebracions del X Aniversari del model de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, DTI-CV, que han tingut lloc a Benidorm. En aquest esdeveniment, la destinació de Vinaròs ha estat reconeguda pel seu notable compromís en la implementació del model DTI.

L’acte ha comptat amb la destacada presència de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, qui ha anunciat noves ajudes dels fons europeus Next Generation destinades a impulsar la sostenibilitat turística.

El model DTI-CV va ser creat el 2014 a través d’Ivant·tur, i Turisme Vinaròs va ser una de les primeres destinacions en unir-se a aquesta iniciativa. L’objectiu principal era transformar els destins turístics mitjançant la implementació del model de destinació turística intel·ligent de la Comunitat Valenciana, i posteriorment, el desenvolupament de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents el 2019.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha remarcat la importància de formar part dels organismes que treballen pel desenvolupament turístic, ja que permet aportar idees i projectes beneficiosos per a Vinaròs i les altres destinacions membres de la Xarxa DTI. A més, ha subratllat que aquest model és fonamental per millorar la competitivitat turística basada en la intel·ligència, essencial per mantenir Vinaròs com a referent de qualitat en el sector.