SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Tots SOM Vinaròs i PVI voten a favor de la moció del PP per a reprovar a l’alcalde de Vinaròs pel affaire de l’amic invisible que ha trencat el govern municipal.

El ple de Vinaròs celebrat aquesta tarda ha aprovat una moció del PP reprovant a l’alcalde socialista Guillen Alsina a causa de l’incident del “amic invisible” que ha provocat el trencament del govern municipal i la dimissió del regidor socialista José Chaler autor del regal nefast a Ana Fibla de TSV
El PP ha aconseguit el suport a la seva moció de reprovació de 2 regidors de Tots SOM Vinaròs ja que la tercera, precisament Ana Fibla, no ha assistit pel decés d’un familiar pròxim. També han votat a favor de la reprovació les dues regidores del Partit de Vinaròs Independent.
Inicialment la reprovació era per a José Chaler regidor d’Urbanisme i autor del regal macabre que va provocar la crisi (cap de xai i vísceres) i per a l’alcalde.
No obstant això aquest matí ha dimitit com a regidor José Chaler, com va demanar la portaveu de Tots SOM Vinaròs Ana Fibla, ( afí a Podem) i socis de govern al costat de Compromís i Pspv. Aquesta dimissió no ha impedit que els regidors de TSV deixin el govern tripartit després de la destitució de Fibla de les seves delegacions per part de l’alcalde en considerar que ha estat ella qui no ha complert el que s’havia pactat per a solucionar la crisi. Alsina demanava que Fibla es retractés de les acusacions que va llançar contra ell en roda de premsa després que per part socialista hagués dimitit Chaler.