SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Tot a punt per celebrar les Festes Patronals 2022 a Càlig

Del 6 al 15 d’agost Càlig se submergirà en una intensa programació amb una setantena d’activitats per a tots els públics

N. de P.

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida a les Festes Patronals 2022 amb la Presentació de les Reines i les seues Corts d’Honor a l’avinguda Constitució. Un acte molt important on es preveu l’assistència de centenars de veïns disposats a donar la benvinguda a les màximes representants i a les Festes 2022. Per davant hi haurà una intensa programació que recuperarà els actes més tradicionals, però també incorporarà algunes novetats.

El dilluns 8 d’agost es farà un dels actes més importants, l’Entrà de bous a l’estil calijó, que recordem està declarada d’Interès Turístic Provincial. Per al dia 9 d’agost s’oferirà el plat fort de la programació amb el concert de La Fúmiga a la pista d’estiu del Centre Cultural. El dia 10 d’agost es farà la desfilada de les carrosses, mentre que per a l’11 serà el torn de les rialles amb la Nit d’Humor amb l’actuació d’Òscar Tramoyeres.

Tampoc faltaran les revetlles populars amb les actuacions de sis orquestres de gran qualitat per fer ballar a tot el públic, a més de jocs infantils, exposicions, l’Homenatge a la Vellesa, nit de màgia,, marxa per la salut, cercavila infantil amb batalla de confeti, sopar de fi de festes i espectacle pirotècnic per tancar les Festes Patronals.

L’alcaldessa, Ernestina, Borràs, ha destacat que “enguany recuperarem la normalitat amb una programació que inclourà una setantena d’activitats pensades per a tots els públics i totes les edats”. En aquest sentit, agraïa la col·laboració de les entitats locals, així com de totes les persones que faran possible la celebració de les Festes Patronals.