SER Maestrat en directe

Tírig es prepara per a la VII Valltorta Trail

  • Les inscripcions romandran obertes fins al divendres

    La Valltorta Trail descompta els dies per a una nova edició, que se celebrarà este diumenge 12 de maig. Els esportistes interessats a participar poden reservar plaça tant per a la carrera curta (13 quilòmetres) com la llarga (24), totes dos en l’entorn natural de Tírig, d’alt valor paisatgístic. Les inscripcions es tancaran el divendres 10 de maig. A més, fins al dimecres dia 8 de maig a les 23.59 h, les inscripcions comptaran amb una camiseta per a la cursa. Les inscripcions es fan a través de la pàgina web www.hj-crono.es

    L’hora d’inici de totes dos carreres està prevista per a les 8.15 h i el preu també és idèntic en tots dos casos: 16,6 euros. La prova curta -Marxa Valltorta– eixirà de la plaça del Mercat, passarà pel Tossalet a 621 metres d’altitud, pujarà fins a la Serra de la Creu (759 metres) i tornarà de nou al punt inicial.

    Per l’altra part, la carrera llarga –Valltorta Trail– tindrà idèntica eixida i meta i també travessarà els punts més alts del tram anterior, però, a més, els corredors travessaran Montegordo i el barranc de la Valltorta fins a arribar als 1100 metres. En este entorn passaran pels Tolls de Rufino i la Cova dels Cavalls abans d’arribar al Museu de la Valltorta.

    L’Ajuntament de Tírig organitza esta prova, que discorre principalment pel seu terme municipal i posa en valor el seu entorn natural, en col·laboració amb l’hotel Zielo de Levante i Tirig Team. En finalitzar totes dos proves tindrà lloc el lliurament de premis, prevista a les 11 hores per a la marxa i una hora i mitja després per al Trail.