SER Maestrat en directe

Surten a licitació les obres de construcció de la Via Verda Litoral a Benicarló per 871.363 €

El projecte transcorre entre la rambla de Cervera i el barranc d’Aiguadoliva i pretén establir un recorregut ecològic de caràcter paisatgístic i cultural. El projecte està cofinançat a través de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de les obres de construcció de la Via Verda Litoral entre Benicarló i Vinaròs, un projecte emmarcat en l’estratègia DUSI que posarà en valor el tram de costa entre el barranc d’Aiguadoliva i la rambla de Cervera i que millorarà la connectivitat amb el nucli urbà de Benicarló.

Les obres tenen un valor estimat de 871.363 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de cinc mesos. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 4 de maig de 2023.

Una vegada executades les obres, la Via Verda Litoral entre Benicarló i Vinaròs es convertirà un recorregut ecològic de gran riquesa paisatgística i cultural que posarà en valor elements tan singulars com els camps de cultiu de carxoferes a la vora de la mar, els penya-segats de mitja alçada, els ecosistemes de la rambla de Cervera o del barranc d’Aiguadoliva, a més de la flora i fauna presents al llarg del recorregut.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).