SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Surt de nou a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones de Benicarló

El lot es correspon amb l’equipament de l’oficina i té un import de 95.609,15 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

N. de P.

La Plataforma de Contractació de l’Estat ha publicat per segona vegada la licitació del lot 2 corresponent a les obres de reforma i distribució de l’oficina d’atenció a la ciutadania que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

La nova licitació s’ha adaptat als nous preus del mercat per intentar atraure un major nombre d’empreses i inclou els tancaments, instal·lacions, revestiments i equipament de les oficines, amb un import de licitació de 95.609,15 euros.

El primer lot, corresponent a l’execució dels treballs d’obra, es va adjudicar a l’empresa Eiffage Energía SLU per un import de 207.983,96 euros.

El nou espai d’atenció ciutadana, que rebrà el nom de SAP (Servei d’Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici i centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

El SAP, que s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER, serà un espai completament accessible que comptarà amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenció presencial, sala d’atenció confidencial, espai per a ordinadors per a la ciutadania, zona per a emplenar documentació, espai per a caixer automàtic. També s’habilitarà a la primera planta una sala de reunions, i zona d’arxiu i d’oficines.

El termini de presentació d’ofertes d’aquesta segona licitació finalitzarà l’1 de desembre.