SER Maestrat

Anterior
Siguiente

S’ha presentat el nou partit independent de Benicarlo: Benigazlum

primeres paralules de Juan Pascual Sorlí en presentar el nou partit polític

El dimarts a la nit, en el Antic Seller dels Miquel, va tenir lloc l’acte de presentació d’un nou partit que concorrerà a les pròximes eleccions municipals, Beni Gazlum, la llista de les quals estarà encapçalada per l’advocat Juan Pascual Sorlí, que al llarg de la seva dissertació, davant un nombrós públic que abarrotava el local, presentava al que serà el número dos de la llista, Enrique Besalduch, president del Club Bàsquet Benicarló.

En la seva al·locució al públic Sorlí va criticar la falta de capacitat de gestió de l’Ajuntament, indicant que hi ha mal ambient entre els funcionaris i que alguns d’ells s’han anat a altres ajuntaments de la comarca. Va acusar l’actual equip de govern de falta de projectes importants per a la ciutat, mentre veu que en poblacions veïnes s’inverteix amb obres necessàries, mentre que aquí només s’estan fent parcheos. No va poder faltar en les seves paraula citar l’actual estat de la Piscina Municipal, el tancament de la qual obliga a esportistes i benicarlandos anar a altres poblacions; també va citar la inacabada avinguda de València i per descomptat el Pla General d’Ordenació Urbana realitzat per arquitectes de fora que no coneixen la ciutat a l’ésser de Sevilla. Respecte al Centre Comercial que segons indiquen obrirà el mes vinent, continuarà tenint el mateix problema de sempre, la falta d’una rotonda que millori els seus accessos. Es va mostrar molt preocupat per l’increment de la inseguretat a Benicarló, en la qual els fets delictius s’han incrementat un 47%, el més alt de la província. Per a acabar dient que Benicarló no té un projecte de ciutat i que Beni Gazlum vol un Benicarló que sigui l’orgull de tota la nació.

Per a finalitzar es va sotmetre a un torn de preguntes entre els assistents, recordant davant que l’afiliació a Beni Gazlum és gratuïta.