SER Maestrat

Anterior
Siguiente

S’aprova la constitució de l’EGM Abastos-Collet per a potenciar el sector industrial de Benicarló

N.de P.

El Ple va aprovar ahir la constitució definitiva de l’entitat i el conveni entre l’Ajuntament i l’EGM, que aquest matí han rubricat l’alcaldessa i el president.

 

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon Abastos-Collet, Martín Ribes, han firmat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’EGM, l’últim pas que confirma la constitució oficial d’aquesta entitat que permetrà consolidar i modernitzar l’àrea industrial de Benicarló, atraure inversions i obrir les portes a plans d’ajudes i de competitivitat empresarial.

 

Ahir, el Ple ja va aprovar la proposta de constitució de l’EGM i el conveni que aquest matí ha quedat rubricat, una vegada ja s’havien aprovat amb anterioritat els estatuts que regiran el funcionament de l’entitat.

 

La constitució de l’EGM Abastos-Collet suposarà un abans i un després per a les empreses del Polígon pel fet que es convertirà en una oportunitat de millora i en una ferramenta fonamental per a impulsar la competitivitat.

 

Entre els objectius que persegueix l’EGM estan dotar el polígon de les infraestructures i serveis necessaris per al desenvolupament eficient i econòmic, social i mediambiental de les activitats, fomentar la col·laboració público-privada, vetlar pels interessos de les empreses i promoure incentius econòmics, entre d’altres.

 

La constitució d’aquesta entitat suposarà un impuls important per a atraure inversió nacional i internacional, incrementar el sòl industrial per a noves empreses i crear més llocs de treball.

 

La junta directiva de l’entitat està formada per Martín Ribes, de Cafés BO, com a president; Fernando Ortiz, de Loisir, com a vicepresident; Sergio Ortiz, de Benihort, com a secretari; Ibán Montañés, de BDM, com a tresorer; i Constantino Sanz, de Coelbe, Beatriz Febrer, de Caigor, i Iñigo Prim, d’Alespri, com a vocals.