SER Maestrat en directe

Sant Jordi inaugura dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Sant Jordi implementa nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Panoràmica Golf

Sant Jordi ja compta amb dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en funcionament, situats a Panoràmica Golf. Aquesta iniciativa, demandada pels veïns i veïnes, ha estat posada en marxa just a temps per a la Setmana Santa, i prest s’afegirà un tercer punt per completar el servei.

Els dos punts ja operatius es troben a la plaça Espanya i al carrer Madrid, prop de l’entrada a la Casa Club del camp de golf. El tercer punt està en fase d’instal·lació, ubicat a prop del Pitch&Putt, amb la particularitat que cada pal podrà connectar dos cotxes simultàniament.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha destacat la importància de respondre a les necessitats tant dels residents com dels visitants, especialment donada l’atractiu turístic que representa Panoràmica Golf per al municipi i la comarca en conjunt. “L’equip de Govern està compromès a proporcionar serveis que millorin la qualitat de vida dels nostres ciutadans, així com a impulsar el turisme sostenible”, ha afirmat Sánchez.

Durant aquests dies de Setmana Santa, s’ha evidenciat la importància de Panoràmica Golf com a destí turístic, consolidant-se com a referent en la regió i reforçant la necessitat d’infraestructures que afavoreixin la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.