SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Sant Jordi acull aquest cap de setmana la la XX Mostra d’Oficis Tradicionals

Es tracta de la mostra d’oficis tradicionals més gran d’Espanya

Sant Jordi celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 d’agost la XX Mostra d’Oficis Tradicionals, que acollirà més d’un centenar d’expositors. Es tracta de la mostra d’oficis tradicionals més gran d’Espanya i atraurà milers de visitants tant de la comarca com a nivell nacional.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “és la mostra més gran de tot Espanya dedicada exclusivament als oficis artesanals i que es fa gràcies a la col·laboració d’associacions i veïns, que treballen durant tot l’any perquè en puguem gaudir tots amb molts estands i de qualitat. El dissabte 6 serà la inauguració i comptarem amb una agenda d´activitats extensa i variada que es prolongarà fins a la mitjanit. Cal tenir en compte que es tracta del cap de setmana més multitudinari de tot l’any a Sant Jordi, on s’esperen milers de visitants entre els veïns del poble i altres residents de la comarca, a més de turistes de tot Espanya”.

Marisa Ramírez i Joan Collado, regidors de l´equip de Govern i responsables d´organitzar aquesta XX Mostra d´Oficis Tradicionals, ha assegurat que “aquest any hem treballat amb especial il·lusió per recuperar la normalitat en aquesta Mostra reconeguda a nivell nacional i que demostra que la defensa de les nostres tradicions és una de les nostres prioritats, tal com demostrem amb fets”.